Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt skydd..

Vart jag än befinner mig
i livets karusell
finns Kärleken med..
där jag lever bor sover
skyddas jag
av den osynliga världen
hela min varelse min själ mitt hjärta
är innesluten i Hans oändliga kärlek..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-25 13:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I mitt liv har denna kärlek ett namn: JESUS.
Världens mest hatade namn.
Till och med kristna tycks skämmas för det.
2009-03-25

  Gisela Nordell
så fin tillit i denna text!
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP