Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illavarslande


klumpvis trängs valkarna
under vindlingarnas svidande labyrint
 klaustrofobiskt värker
 en begynnande hjärtinfarkt
bakom revbenen bända till
bristningsgränsen
 kippar lungorna
efter livsrum
förlista i livsledans
kväljande ångestklump

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 281 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-25 19:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt beskrivet
2009-03-30

  noname_realmind
Nödsituation hör jag... sänder ilsnabbt en syrgastub pepprad extra mycket med lustighetsgas... *S*
2009-03-26

    cognitive slender
verkligen snyggt skrivet...bra.
2009-03-25

  Måna N. Berger
Men jag läste häromdagen något i tidningen: livets mening kan inte bestå i att ha rätt BMI..
Det tjatas så mycket om bantningskurer, måttband och sånt att man får ångest för att man inte passar in i mallen - men det är ju skadligare än lite mjuka valkar! Och betydligt mer smärtsamt..
2009-03-25

  durr
Det finns bot.
Friskis & Svettis
Viktväktarna
Hatha-Yoga
Kundalini-Yoga
fett-sugning
medmeramedmera
2009-03-25

  Caprice! VIP
Tät och välskriven! Men usch, vilken andnöd den ger mig... Hoppas den inte handlar om dig!
Kram
2009-03-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
En text som känns som den packats ihop som en sten. Berör.
2009-03-25

  Marlboroman/Hg VIP
God, bättre än god.
Men rätta "vindlingarnarnas". Den stör.
Ack Z, Z
2009-03-25

  Gisela Nordell
underbar fångat
får lust att
reducera mig en aning...
2009-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren