Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett x2000

tankarna for genom huvudet

som ett extvåtusen

mörkret kom!

kom med allt ditt mörkblå
och blanda ut våra svarta synder

dryga ut oss!

varför så mycket tomrum
inombords

tankarna lås mig
lås upp mig

skingra
tankarna






Fri vers av obscura
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obscura