Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken är stark

naken föddes jag
från smutsigt sköte
under bisarra
förhållanden
en sommardag

trots denna ankomst
verkar jag landat
med fötter
stadigt
på vår jord

genom att förstå
sin härkomst
så lär man
känna sig
själv bättre

från ursprungskällan
drack jag kraft
alldeles naken
står jag
stark




Fri vers av Fredric
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 22:43



Bookmark and Share


  Roula O
"naken är stark" så om jag klär av mig, blir jag starkare då? hihihi skojar bara...en annorlunda fin poesi av dig...gillas!
2009-03-26

  Seasons VIP
"Naken är stark", jag tycker dikten är naket stark också -tydligt och avskalat budskap med klar röst i dikten!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric