Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ännu skärvor kvar

Det finns ännu skärvor kvar
av allt det som var
av minnena
som föddes ut ur blomstrande frö
av de små regndroppar
som smekte dina händer
det finns ännu skärvor kvar
av allt det som var
av underbara
ögonblicks nyanser
ännu rotat ut i själ
och hjärta alltid

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 02:19



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Här kan jag bara hålla med. Och njuta av fotot.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~