Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Renlevnadsmänniskor inom den katolska kyrkan föredrar att ligga med barn.


Varsamt

Med torkad sperma på handen
viker han servetten till exakt format
och placerar den varsamt över handleden
I en cirkelformad rörelse torkas kanten på bägaren
Gör sig redo
för syndernas förlåtelse




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-26 09:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Berörande till max !
Fasen så sjukt att kunna begå värsta övergreppet på någon o sedan tro sig få syndernas förlåtelse, lika lätt som ett glas vatten i modern tid. Väger lika tunt.

Stor applåd till dig som vågar o kan ta fram detta !!
2009-03-28

  Kim VIP
Ja aktuellt i dagarna på många kanter! Inte är kyrkans män heliga, de får inte säga och göra vad de vill... Kanske går det över huvudet på dem och de tror att DE är guden själva
2009-03-28

    Bodil Sandberg
Bättre kunde det inte sägas..vasst som ett rakblad..sparas absolut!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje