Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego i pluralis




Alla dessa löften

alla dessa bud

gör så

nej så

men käre gode Gud

vem av alla mina jag

ska jag tro på




Fri vers av Mygg
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-26 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tro på det jag som Älskar...Det är trots allt det det handlar om...
2009-03-26

    ej medlem längre
:::Festligt::: Var lite egodemokrat-det är ju inne nu förtiden!
Jag1 Mån; Jag2 tis etc!!
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg