Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallonland





Allt efter tiden gick
dukades bordet av


hon försökte
ignorera
verkligheten

hängav sig åt
blädder i veckotidning


förrätter
huvudrätter
desserter


för att inte väcka
illamåendet
bläddrade hon
snabbt förbi



tårtan på omslagsbilden
blev hennes fall

det såg ut som man
hällt köttstuvning innanför
kanten av vipad grädde


hon lade ifrån sig tidningen

gick in i tankevärldens mörkrum

och medan hon sög i sig näringsdrycken
framkallade hon de finaste hallon som fanns




Övriga genrer av Bim
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-27 03:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra skrivet!!!
2009-04-01

  Rachel Roth
jag tror du skulle kunna fungera som coach för människor som får cellgiftsbehandling!! du fungerar som coach för mig som är allmänt förgiftad av samhällsklimatet iallafall
2009-03-30

  jardan
Vilka gripande rader med fantastiska avslutningsrader - ryser
2009-03-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dröm att till
när det inte är
som man vill
blir det enda
att ta till!
Fint berättat!
************
2009-03-27

  © anakreon VIP
Den hallondrömmen satt där den skulle!
Carl-Erik
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim