Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelbarn





var jag inte

bakom

den öppna dörren

väntade

en ständigt frånvarande

närvaro




Fri vers av Mygg
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-27 17:43



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark igenkänning i denna text!
du har lyckats fånga känslan...
2009-03-30

    Jnåt
vi hade nyckeln hängande i en tråd i brevinkastet.
2009-03-29

    ej medlem längre
sånt gör ont. långt in.
2009-03-28

  Miss Mod
Denna gör ont, sannerligen, vad bra beskrivet.
2009-03-27

    ej medlem längre
Det gjorde ont! men kan på något vackert sätt förklara din närvaro-den du förmedlar-och som inte ljuger.
Om dina texter är du,är du .........så fin!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg