Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardröm

under nattens lykta
ligger vi där
rödvinsberusade
tittande på stjärnor

ord av varsamhet
smeker dina leenden
och natten
kysser din källa

skrattet av rosor
planteras djupt
trängandes in
bergets sprickor

med stor styrka
av lite näring
blommar du ut
av ljusets njutning

tätt intill
under himmel bar
så ligger vi där
andandes stjärnor




Fri vers av Fredric
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-28 12:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Att andas stjärnor med någon som betyder något...tjusigt!!
2009-03-28

  firefire
mycket vackert skrivet av dig!
2009-03-28

  Blåbäret
någonting blir väldigt strålande och vackert här i raderna...
2009-03-28

  Roula O
ljuvligt...riktigt vackert skrivet, detta kallar jag poesi...
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric