Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väckt ur idet!!!


ANDAS DJUPT I VINTERDVALA

Ett möte
just där
mina steg
trivs med marken

Ett möte med våren
skrattet
humorn
och
de leenden
som är så lätta
att andas genom

Din tillit
doftar
mer och djupare
än ångande jord
och solvarm snödroppe

Smyger
krumbuktande
som marskatt
i din skugga
spinner

Ser 
avskedet
som klä sig i vit
sommarklänning
av återseende

Möter våren
möter dig
och andades in
djupt
under
mörknätterna
vinterdvalan




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-28 11:20



Bookmark and Share


  Feminaz
gillar ditt sätt att handskas med orden...
2009-04-29

  Hannadraken
Du skriver så andan far ur mig Jan. Du är en skald ut i fingertopparna. jag bugar mig!
2009-03-28

    Annika J
Fina bilder.Ditt ganska strama språk är mättat med innehåll.Ex. Mina steg trivs med marken.Du förmedlar en stämning.
Menar du leenden ?
2009-03-28

  mare VIP
Mycket fint skrivet........
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth