Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORDUNSTRÄNGAR

I kölden
dansar himmeln
och sjunger
sprakande
ovanför bergen
norrskenet
jag aldrig sett
lyfter min blick

Mitt
yttre
följer
skyarna som för
i kraftfull vals

Men min fiol
så omsorgfullt stämd
har spruckna bordunsträngar
som hörs
under
melodins yta

Skymningen
omfamnar dagen
i solkig bröllopsklänning

Och sen härskar natten
sista dansen är slut

strängarna brister
 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-28 11:49



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Och här sitter jag med min gistna gitarr utan strängar och minns spelstora dagar! När du med en trolsk fela får mig helt förunderligt förstummad<3 Fridens/Ammie
2009-04-02

  Elaine.S VIP
Det här andas både glädje och sorg och jag kan inte bestämma mig för vilket som är starkast. Som att kasta sig ut och ge sig hän och vakna upp besviken..
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth