Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som jag skrivit... drömmar...


Drömmar

Drömde
att vi stod så nära
varandra

Kände värmen
från din kropp och
känslan av kärlek
som trängde genom lager av tyg

Finklädda
med blicken i varandra
lovade vi
och gav löften
om evig kärlek

Vaknade och du berättar
att du sökt mej i
drömmen

Du minns inte att du
fann mej

Ja se drömmar...




Fri vers av pärlan
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-09-12 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan