Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdmönster & stjärnassistans

>>>><<<>>><<<>>><<<>>><<<><<<>>><<<>>>

I skarven mellan det synliga och det osynliga
knypplar natten ihop dagen
- syr åt cassiopeja en ny dräkt

själv kardar jag brinnande trådar
av passerade dagar

tråcklar av ändarna
ett månskirat täcke
till vila åt forna
kråksparkars vilsenvalser

de fallande stjärnorna
broderar nya mönster

*






© Marianne Kjellkvist






















Fri vers av _Mian_
Läst 627 gånger
Publicerad 2003-09-24 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_