Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smuts

nerverna möts i solar
plexus
drar mig mot min mittpunkt
ödelägger
den inre tystnaden
blundar för mitt djup
som inte längre kan anas mellan
grenarna
där månen
börjar bli
grumlig




Fri vers av soulmate_
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 15:54



Bookmark and Share


  HerrGlad
Vad fint!
Ibland blir dikter spretiga, långa och osammanhängande.

Denna var jättefin, och räckte hela vägen igenom.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_