Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om sorg - omsorg



Omsorgen är numera en stor sorg
Eftersom försorgens bortrationalisering
ger en sorglig innebörd
då ingenting längre borgar
för ren human omsorg

att sörja
är att börja smörja
vad som skaver

omsorgen sörjer sig själv
mot sorgfritt

frihet är den största
omsorgen




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-29 15:29



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Jäsiken du, vad bra och fyndigt!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg