Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta som finns är att se dig gråta.

Den där dagen

när jag kom hem från skolan,
hade haft en usel dag
utan stöttning
(ensam i världen,
ALLT annat
än ensam i
världen.)

och du satt på
sängkanten
blank
dina ögon sorgsna,

dina kval
som i en cirkel
runt hjärttrakten,

till vänster






Den där dagen
då du behövde mig,
behövde hålla
mig i din famn,

som när jag var liten,

och jag förlorade synen
för en stund,

stormiga vågor i
själens spegelhav

jag visste hur du mådde
fast inte genom ord
aldrig genom ord




Den där dagen

insåg jag
hur lika vi är
du & jag,
pappa,
vi är så lika

det är bara vi som förstår








Fri vers av soulmate_
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-29 17:35



Bookmark and Share


  elden
Underbart stark poesi
2009-04-13

  HerrGlad
oj, vad stark du är.
Jag får panik när jag hamnar i samma ställe.

Jättefint skrivet.
2009-03-30

  staff
nej, så fint! fantastiskt! jag känner hur blanka mina egna ögon blir, jag blir helt rörd.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_