Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg

och kullersten
vältrar sig
i skyltfönster
som ryggar
tillbaks

dess inre
så lent
och förföriskt
hård
utanpå

krossande
drömmar




Fri vers av Fredric
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 01:53



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
MAGISK!:d
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Stort
2009-05-17

  Marlboroman/Hg VIP
Fan Fredric!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric