Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22/7 -08

 

Läs och fundera.




Kunskapsstenar

 

 

Om vi hade en vit sten
för varje kunskap
människan äger
här i världen
och om vi hade en svart sten
för varje kunskap
människan inte äger
här i världen
och vi lade
de vita stenarna
i en hög
och de svarta stenarna
i en hög

   Vilken hög
skulle då bli störst?




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-03-29 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja den svarta (:
2009-03-29

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Helt klart den svarta, tror jag!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon