Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika perspektiv...


för varje gång
jag cirklar uppåt
likt lärkan
finner jag mig vara
lerduvan
åter till intet
är önskan
från omgivning
där varje steg
jag tar
är en kamp
och hur jag än
förlänger
mitt steg
så räcker
det inte till

är det
inte
tillräckligt
dugligt

tills jag upptäcker
att lerduveskytte
enbart
beror på
självets bekräftelse

att sänka något
ger tillfredsställelse

att totalt pulvrisera
ger egot
den där kicken

på andras bekostnad

där jag betalar
för deras
mindervärdighetskänslor




Fri vers av glittertindra
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-29 19:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj aj så kan det
vara logiskt
tänkt, tur att
Du förklara
så där bara...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra