Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vandrar nya stigar


egensinnigt väsen
med smalnande
rådjursögon
går sin väg
målmedvetet




Fri vers av glittertindra
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-29 21:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Ewa-Britt här.
2009-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
På väg gott
ha blott
inte för brått
önskar Dig allt gott
i stort som smått!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra