Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aftonblod

jag bjuder in dig min broder
ty natten är ljusskygg
och jag kan inte längre se
framtiden som ligger framför

du broder, kära broder
kan du känna mitt pulserande
mitt inre universum
som är så oändligt långt bort

snälla, låt mig leva evigt
smek min hals med liv
låt mig dräneras på idag
och fyllas med morgondag

snälla broder, jag bjuder in
ty månens ljus bränner dig
så snälla, låt mina känslor
få stanna kvar i gårdag

låt mig följa dig till din grav
så vi kan leva sida vid sida
ack, min kära broder
tills jorden inte bär våra liv




Fri vers av Fredric
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-29 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra ord min vän..
framförda med dess grace som berikar innehållet...
väl skrivet..
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric