Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

axlad

ty världen är för vacker
för att smeka den själv
handlingarna för små
ensamma minnen få

jag kysser dig stilla
min sköna värld
utan att dela dig itu
för smaken äro syrlig

försöker smeka mig själv
dragningskraft stannar
klarar inte längre
axla globar ensam

jag värker i ledarna
när tyngden växer
sträck mig handen
hjälp mig bära minne 




Fri vers av Fredric
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah... ock den store romantikens mästare är åter kommen!
Man smälter ju av dina texter....
Och dessutom, vackert språk, bra symmetri och flöde..
Kram
2009-03-30

  Marlboroman/Hg VIP
Det du skriver är vackert. Men texten löper liksom inte. Den hackar i "melodin". Men jag läser dig gärna.
2009-03-30

  Blåbäret
detta är otroligt bra...den rör verkligen vid något inom mig
och lever kvar även efter att jag läst den
känns som om jag inte bryr mig hur du tänker här eftersom mina tankar ryms i dessa rader, i min tolkning...stor applåd
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric