Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden inom dig!

Det finns ingen som klarar att släcka elden som skapats

Utav dig och ej heller kan den släckas

Om du ej själv vill hjälpa till.


Det finns ingen som ens klarar få eld till aska

Om det blåser som nu i orkan


Det finns ingen hjälp inom räckhåll

Bara hål i mark för dem andra att finna som skydd

Varför tände du elden?

Du ej klarade att släcka.


Nu står alla kvar och ser

På förödelsen som skapats

Utav gnistan inom dig.


Det finns ingen som klarar av att släcka

Även om alla försökt på alla vis i vanmakten nu kämpat sig trötta

Elden sprider sig som löpeld omkring oss.


Bara du kan finna vatten

Ingen annan utom du kan släcka

Elden inom dig.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 10:33



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Stark prosa, som en berättelse målar du fram någor starkt, som bara kan röras genom fantasin...

om vad som har hänt,

en levande text må jag säga:-)
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan