Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Frö



Jag täcker dig av jord

En ny grogrund av liv

Som inom sinom tid

Av solen bildar rötter djupa

Blomsterstjälkar som växa upp

Knoppar bildas

Av solen väcks

Du till liv som vacker blomma

För att blomma länge innan

Bladen falnar och du dör.

Men inom dig finns dina små

Som med vinden nyskapar nästa år

En ny blomsteräng.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan