Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderliga människor vi äro



Vissa lever för dagen

Andra planerar för morgondagen

Vissa gör mål långt fram i tiden

Andra gör inga mål alls utan tar allt för givet

Vissa köper en sista minutenresa

Andra köper ett halvår i förväg

Vissa vågar ej flyga

Andra väljer att stanna i husvagn på camping

Vissa älskar havets djup och klippor breda

Andra älskar bergens snöklädda toppar.

Vissa har ej mat för dagen

Andra kastar sopor fulla med dagens

Ja sånt är det visst här i livet.

Förunderliga människor vi äro.




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 16:03



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En bra reflektion när jag läser detta och visst är det underligt.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan