Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt fall (limerick)

en fobiker ifrån vindeln
var rädd båd' för myran och spindeln
hennes make sa trygg
jag dig bär på min rygg
men då drabbades hon utav svindeln




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-09-13 08:33



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
En limerick i högklass, den säger allt och
mer därtill !
2005-09-13

    Bodil Sandberg
Du är otroligt duktig på att skriva limmerickar - jag ger dig en stor bukett röda rosor
2005-09-13

  Rachel Roth
så är det nog, en fobiker behöver sin fobi....till något....väl? snitsigt formulerat
2005-09-13

  madinsane
du har skrivit om mig..
som är rädd för allt.

detta är en tankeväckande limerick, trots sin lättsamma ton.
2005-09-13

  kath
livet är hårt ... ibland finns det bara inga livlinor ... snygg limerick
2005-09-13

    ej medlem längre
Haha, ja så kan det gå! Som alltid är du lika bra på limerickar, bravo!
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP