Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

jorden flämtar naken
andetagen ur den sista isen
spricker under huden

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 316 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-30 18:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Idag ser vi verkligen april, härligt!
2009-04-01

    Bodil Sandberg
Det här..det är poesi det!!det dramatiska superba..
2009-04-01

    wildrosen
fantastiskt vacker och stark poesi
2009-04-01

  * Ammi *
snyggt påtat!
2009-03-30

  Gunnel André VIP
Så snyggt. Jag måste nog börja lära mig skriva haiku....
2009-03-30

  Lili Samuelsson VIP
mm, finfint aprilväder och huden som likväl kan vara naren som känns eller våren som tinar upp känslorna inuti
2009-03-30

  noname_realmind
Sköna ord om april! *längtar*
2009-03-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket fint mångbottnat.
2009-03-30

    ej medlem längre
Wow underbart skrivet!
2009-03-30

  Caprice! VIP
April - bästa månad
getingen har ännu inte vaknat
solen värmer lagom


Ja, nu kan man äntligen börja leva igen!
Snön är väck och bilar byter däck (snart).
Härligt! Precis som din fina dikt!!
Stor vårkram oss vädurar emellan... ;-))
2009-03-30

  Mr Lindemann VIP
Häe inser jag med en inre förundran så att jag kan bli den som får äran att kommentera denna dikten först av alla här på poeter

Jag inser med vördnad att jag alltså beträder Jubgfrulig mark här då min kommentar blir den förste i att lägga sig ned, nedanför din dikt i anddakt och i sakral längtan.


Själva haikun är bra....
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren