Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagens kameleont


hon står staplad på lagret
hos gårdagens mjölk

ensam bland alla

ingen ser att hon finns där
vardagens kameleont

allt är nästan bra
när hon skriker i tystnad

allt är nästan bra
men hon saknar någonting
någonting

hon inte vet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 21:46



Bookmark and Share


  Zam
ÅH! Skriver du om mig? Tack :-)
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP