Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparvgatan 3

jag kraschade hårt
i mitt bo av sårvård
då hjärtat tillagades
på smutsig häll

så söndrig
en människa kunde bli
kröp jag masklikt
ur mig själv

ja visst brann jag
sönder av hettan
till slut släcktes jag
med tårar av hav

när elden slutade
brinna djupt inuti
såg jag liv som
förkolnats inom mig

askan kvarstod
blott som minnen
att minnas
på Sparvgatan 3




Fri vers av Fredric
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-31 09:59



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Liten dikt. Men stor. Jag kan till och med bortse från bristen på (ett mellanslag). Jag som är en petimeter. Ryslig. Våta ögon.
2009-04-03

    ej medlem längre
ja, min vän......
vad kan sägas till dig som inte redan sagts?
så j-a grym du är! imponerad av ditt målande sätt att skriva, beskriva det du har i din närhet, i din tanke och kanske i din dröm/fantasi....
ja... shit så bra du är!!!
2009-04-03

  Suzy med punkterna
Gillar slutet bäst;=)
2009-04-02

  peter markurth
gillar, mkt bra i vanlig ordning, väl hållen...
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric