Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DRÖMMAR

 

 

I drömmar
är du fågeln som flyger högt
du är snödroppen som
blommar mot solen
I dina drömmar
är du värmen på havets
is spegel ,du är båtens
vajande segel

I drömmar är
du vinden som
följer mina steg
är du fågeln som nuddar
solen

I drömmar är
du lågan som lyser upp
min nattliga vandring
mellan träden

I skogen av drömmar
lär du mig urskilja
dem
I drömmar är du
den som tryggt
fattar min hand
när jag inte hittar
I drömmar
är du min kompass
på nattens hav




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-31 00:42



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det vore skönt att drömma lite oftare....
Vemodsvacker text!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~