Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe. Väcka barn. Hundpromenad.

Finns en trygghet
i rutiner.




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-31 06:32



Bookmark and Share


  ia VIP
det är väl det som gör en bra start på dagen
2009-03-31

  Anders P VIP
förvisso en trygghet men en trygghet som ibland måste utmanas.
2009-03-31

    sunnanvind
Min morgon, kaffe, väcka barn..släppa ut hundarna... ja det är en trygghet i rutiner!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP