Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- ätstörningar -


brutalt mord

likgiltig

fast när du sticker kniven i hjärtat på mig
och vrider om
av kärlek
så gör det ändå ganska ont

För jag vill varken höra eller veta
vad du hört eller vet
men det blir bäst så
För det är du som är min karta
min pelare
min livsglädje

Morgondagens löpsedel:
BRUTALT MORD - UNGT PAR MISSTÄNKA




Fri vers av Lipshit
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit