Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan vintern blev kronisk


jag minns en tid
då mina oanande fotsteg landande på gräs
av nyutslagna drömmar

när allting luktade frihet
och solen verkade vara regel snarare än undantag
då livet var det som hände i fantasin
och smyckade varje insikt med ljuvaste förtröstan

långt innan skuggorna blev permanenta
och förtog varje grynings andäktiga skådespel

då ensamheten fortfarande var något konkret
som kunde fyllas med fysisk närvaro
eller ett betryggande löfte
som alltför ofta sveks

tiden innan alienationen
började vaka nätter
med existensens frågor och själsligt glapp




Fri vers av deb8
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-31 14:30



Bookmark and Share


  blaite
Du är kinkig på skriva..helt fantastiskt vackert..
2009-09-16

  Rockalex
Med dina ord

får min själ

och hjärta

näringen

som lyfter mej

en bit

ovan

mark
2009-03-31

  Carola Zettergren
SUPERBT!!!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

deb8