Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröj mig länge än...

 

ditt kön har trängt sig in

genom mitt mest förträngda

nuddar vid öppningen av

min svullna tvekan

jag ser hur min skönhet rodnar din lust

under blickar som inte vågar avslöja

och jag kan inte låta bli att undra

vad du längtar




Fri vers av deb8
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-31 15:04



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ta det varligt, vill liksom hjälpa till och hålla tillbaka lite i den här texten!
2009-05-03

  Carola Zettergren
Jepp...ursnyggt!!!
2009-04-06

  Bjarne Nordbö
Vad är det egentligen vi längtar i våra närmanden. Snyggt.
2009-04-03

    Melona
gillar den här debban!

hehe...

vackert och sensuellt
mystiskt

avslut, det uppskattar jag!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

deb8