Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bot mot gikt (limerick)

en kavaljer ifrån Brunna
besökte var lördag en nunna
hon sa sen i bikten
det hjälper mot gikten
att ibland något syndigt sig unna




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 1002 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-13 16:42



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Skrattorigie rakt igenom i dessa finuliga och finsnickrade limerickar!
2007-05-21

    only me
Kul som limerrikar ska va
(enligt jag)
2005-09-15

  Myself
hahaha.så kul.
2005-09-14

    ej medlem längre
Kul limerick!
Blev lite inspirerad...

En biktfader, han också från Brunna,
skulle bikta var söndag en nunna.
Det blev aldrig nån bikt,
det blev aldrig nån gikt.
Att giktkurer kan va’ så lättfunna!
2005-09-13

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Du kan du *skrattar* !
2005-09-13

    ej medlem längre
Jaså det botar gikt?! Ja alltid lär man sig nånting nytt... *ler*
2005-09-13

    Bodil Sandberg
Skrattar gott - du är för härlig
2005-09-13

  Daniel_78 VIP
läste några av dina tidigare limerickar innan idag, måste säga att jag tycker denna är bland de bättre och då skall det inte tolkas som de andra är dåliga.
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP