Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som läser.

Och om du läser det som skrivs
genom mina fingertoppar
och ut till dig,
gnuggar ögonen genom
bläckfläckar från ett skrivdon
in cyberspace,
nuddar du, skrapar du,
rullar ihop och blåser ut
delar av det hela
genom det totala.
Känner hur mina läppar kittlar dig
mellan
ögonlocken,
kryper ut ur recycled paper
ur en doft av apelsinjuice
och tryckpressar.
Du läser det som skrivs
genom mina bokstäver och
ut till dina minnen,
Där de vilar längs väggar
med andra stunder
där blicken kastade sig genom
ett uppblandat alfabet
och stannade på en punkt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-01 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ändå en romantisk bild av skapandet av poesi. Skön rytm. Ingen enorm känslosammandrabbning, men en vacker stillsam dikt.
2009-05-28

  Carola Zettergren
Strörtskönt skrivet!!!:)
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema