Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett torn

 

 

så tungt ligger du där

 en obesvarad fråga

som vägen bakom mig

medan dagarna går

och nätterna blir ljusare


under gatlycktan

då när vi träffades

med oskrivna blad

var du lätt som en fjäder


evigheter har gått

sedan vi fyllde varann

med sanningar och sagor

staplade kärlek i torn

medan ljusa nätter for förbi


Du var lätt att bära

som en tidig sommarmorgon

fladdrande tunna gardiner och

du släppte in ljuset


Bakom dina kyssar

fanns inget efter

bara ditt allvar

utan gränser ingen tid

 

och vi byggde torn

så sköra

nu så tungt ligger de där

utslängda  som  kullersten

på vägen bakom mig

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 23:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=wYJf4J7VBaY

2009-04-02

  Elaine.S VIP
Tycker om bilden av att ett förhållande byggs som ett torn...det är en bra bild och säger en hel del om hur mycket som krävs för att foga ihop ett sådant bygge....gillar känslan i orden
"evigheter har gått

sedan vi fyllde varann

med sanningar och sagor

staplade kärlek i torn"

sen ligger allt där utspritt som kullersten
det är precis sån förödelse det blir...också bra beskrivet
av dig...
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft