Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grundligt


Jag är en sån

som vill göra

allting grundligt

därför går jag ofta

på grund




Övriga genrer av eva m h
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-02 00:23



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Stor igenkänning...!
2009-04-03

  Blåbäret
*skrattar*...blir ofta glad av att läsa dina finurligheter
stämmer bra detta
2009-04-02

  Eva Langrath VIP
Jag läser leende igenkännande din text.

Eva
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h