Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många löften få som bär

 

Löften komma

Löften gå

sinnlig den som
sanningen förstår

att det som är
inte alltid bär

men det som bär
alltid är

det vackraste som
vill mig väl




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-02 10:39



Bookmark and Share


    Maria Malm
Kan bara hålla med nedan.
2009-04-02

  Fredrik Stillesjö
Hej maria!

En vackert flytande dikt tycker vännen Fredrik
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund