Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig


dold styrka

du är så stark
djupt inuti
styrka du
döljer så väl

låt styrka
tränga tillbaka
det som dolts
för länge

kräv tillbaka
det som alltid
har
och kommer
vara

ditt




Fri vers av Fredric
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-02 11:05



Bookmark and Share


  ia VIP
ibland ser man inte
även fast man vill
den dolda så väl förvarade
men glömda känslan
att orka, att vilja...

att se för vad man har
*tar in ord*
2009-04-03

  Suzy med punkterna
Vackra tankar
2009-04-02

  lyckeli
suger i mig lite av dina ord,
låtsas att de är mina

och går lite rakare i rygg


tack F
2009-04-02

  Carola Zettergren
Mycket snyggt skrivet!
2009-04-02

  Roula O
tänkvärda rader...det är inte alltid lätt att säga ifrån...
2009-04-02

  Andrum
Tack
2009-04-02

  Blåbäret
fina tankar och önskningar om att lyfta och leda fram...mänskligt varmt
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric