Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen

Tusen år

Tusen år var ingen evighet

Inte för mig

Inga tusen år var värre

Än mina tusen år

Och när jag samlat dom

Slitit ihop 999 med trasiga händer

Händer vars ärr höll på att läka

När mina tusen år

De värsta tusen åren

Nästan blivit tusen år

Förstod jag

Att ingen lever i tusen år

Ingen lever så länge

Jag släppte några av dem

De existerade ju bara

I en utopi

I min fantasi




Fri vers av nattpoesi
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 07:19



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Fantasin är ett vackert rum
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

nattpoesi
nattpoesi