Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, har inte med fotboll att göra...


vårkänslor

I Göteborg, där lyser alltid solen.
inuti mitt bröst...




Fri vers av Fredric
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-03 14:49



Bookmark and Share


  peter markurth
sista raden=perfekt....
2009-04-13

  Roula O
superfint!...skicka gärna hit några solstrålar, det behövdes här idag :)
2009-04-03

  Seasons VIP
Göteboorg <3
2009-04-03

  Suzy med punkterna
Härligt
2009-04-03

  Elaine.S VIP
Kärleken till en stad..en förälskelse som ständigt lyser!! Snyggt!!
2009-04-03

  Piann VIP
Det var fin skildrat.
2009-04-03

  Blåbäret
klart den gör...därför har jag alltid solglasögon på när jag läser dig...
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric