Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omsluten

 

omsluter mig
minnena omsluter

levande levande levande
dåtid nutid levande framtid

omsluten




Fri vers av Andasin
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-09-13 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin