Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ensam med dig och detta är ej ett kärleksbrev

 

ensam i mitt
vänder inåt igen
tusen tårar denna gång
kan inte kontrolleras
när du förblir
min sång 
 
naken

mitt hjärta
har brustit

förr
där du föll
föll det ut
ännu mera
ont


och du faller över mig
med flod

av känslor

du ej hör hemma
och jag saknar dig
men mitt kärleksbrev

finns ej mera

bara stoft
i bruten hand
fingrar frusna
smeker
vassa kanter runt dig
önskar dina tårar
önskar ditt hjärta slå

litet mera

när tusen tårar
blir till flod
att fly

åter igen
ska ett sårat hjärta
stänga

ett sårat hjärta
för dig
begärs det nu att

sluta slå

räcker det inte att älska
räcker inte en tystnad
till att förstå
när ord slår ihjäl

det osagda

smek mitt brutna
håll mitt hjärta
för jag vädjar
bara en gång
i en stilla evighet
lova inget mera

bara håll


 






Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-03 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo