Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräddan


Samhällets grädda

vet inget om vatten och bröd

Men de är rädda att förlora något

så de har både livrem och hängsle

För säkerhets skull också

en väl tilltagen fallskärm

ifall det skulle hända något oförutsett

Vi andra får nöja oss

med en snålt tilltagen snörstump

för att klara livhanken




Övriga genrer av eva m h
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-03 23:50



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Klassamhällets avigsidor får vi aldrig glömma och de blir särskilt tydliga när man iakttar stridigheter i andra länder. I jämförelse med en palestinier är jag en mycket lycklig människa.
2009-04-05

    Jnåt
så är det, vilken tur att man inte faller från hög höjd! :-)
2009-04-05

  Eva Langrath VIP
Visst är det så.

Eva
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h