Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem?

Vem är du?
Jag känner inte tiden som rinner mellan dina fingrar
och jag känner inte hjärtat
som slår sina volter inuti ditt bröst

Vem är du?
Dina ögon har jag aldrig sett och dina blickar
är inte kända inom mina referensers ramar
det är okända marker jag trampar

Vem är du?
Har jag bara glömt ditt namn och ditt ansiktes drag
eller har jag aldrig känt dig?

Vem är du som jag vaknar upp vid var morgon
och lägger mig bredvid var kväll?
Vem?




Fri vers av Jess81
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 01:21



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Bäst känner man sig själv, förhoppningsvis. Aldrig känner man ens sin närmaste ens närmelsevis sådär bra, ens om den är ett syskon mna har riktigt starka band till. Eller en kärlek.

Stora svåra saker.
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jess81