Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga drömma mig


sommarblom med vintrig ram runtom

älskanätter med ljuva penseldrag

ögonljuset lyser upp dysterhet

minns o våga drömma mig

ännu en sommar i ljuvaste sanning

spirar för att stanna i alla årstider




Fri vers av sunnanvind
Läst 445 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-04-04 13:22



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Helt fantastiskt vackert!! Tycker alldeles särskilt mycket om sista raderna!
2009-04-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Fullkomligt betagande.....(högljudda suckar av längtan)
Måste läsas om och om igen - bokmärker
2009-04-08

  Kristina Wallbing
Men så ljuvlig läsning!

"älskanätter"

härligt ord!
2009-04-07

  lyckeli
jag skulle kunna tänka mig
evig sommar!

tack för må-gott-rader!
2009-04-06

  desperado
Vacker! Jag njuter när jag läser den! Blir ett bokmärke!
2009-04-06

    JJ VIP
En dröm om en blomstrande sommar, vackert förpackad ochg vackert inramad! Mvh. JJ.
2009-04-05

  Eaglemountains VIP
Grattis även till placeringen, min vän!
2009-04-05

  Maria T
Ännu en sommar är på väg
med sommarblom och
ögonljus.
Ljuvligt vacker poesi
2009-04-05

  Eaglemountains VIP
En vacker beskrivning, en vacker målning, målat med mjuka och ljuva penseldrag ....
2009-04-05

  lodjuret/seglare VIP
skönt att du skriver här
2009-04-04

  Blåbäret
levande drömmar med ögonljus...tycker om
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind