Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan eld och änglar

I en liten vrå av världen
ligger en sten och väntar på att få slå ut

den är hård och kall och grå
men var gång du går förbi och ser på den

drömmer den om grönskan
och ger sig hän i regnet från ditt leende.




Fri vers av Cadena
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-04 22:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert skrivet. =)
2010-04-21

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-04-23

    ej medlem längre
Vackra rader ... grå hårda stenar finns det många, men de flesta är nog osedda ...
2009-04-05

  korpfjäder
härliga bilder
...regnet av leendet... måste vara det våren är gjord av!
2009-04-04

  thyra
Mycket vackert!
2009-04-04

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena