Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annorlunda

ditt leende värmer
rakt igenom
men känns ändå
svårt att njuta

ditt andetag
är inte som våra
likformade till
enspårighet

jag avundas dig
samtidigt som
jag frånstöter
dig, långt bort

du måste sluta
vara dig själv
då ärlighet
inte passar

här




Fri vers av Fredric
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-05 01:55



Bookmark and Share


  Ex¤animo
En bra spegling av oss,
vanliga människor... ;)
2009-04-05

  Roula O
synd att du känner så...jättebra skrivet!
2009-04-05

  Suzy med punkterna
Bara att beklaga egentligen.
Mycket bra skrivet!
2009-04-05

    ej medlem längre
Likväl- en ärlig applåd!
2009-04-05

  peter markurth
ruggit sann, mycket väl förmedlad.
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric